-->

Νέα ισόγειος μεταλλική αποθήκη με γερανογέφυρα 25τόννων

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Προοπτικό έργου (ΝΑ)
Πρόκεται για μία ισόγειο αποθήκη, διαστάσεων 43.26m x 23.38m και ύψους 14.52μ. Είναι ορθογωνική σε κάτοψη και ο φέρων οργανισμός της είναι από μεταλλική κατασκευή.
Προβλέπεται τοποθέτηση γερανογέφυρας ανυψωτικής ικανότητας 25.00τόννων βάρους.
Η επικάλυψη είναι από πάνελ πολυουρεθάνης 5εκ. Η κλίση της στέγης είναι 5.00% και στην περίμετρό της προβλέπεται μετώπη, ώστε από το δρόμο να μην είναι εμφανής. Στις τρείς πλευρές το κτίριο είναι ανοιχτο, ενώ στην τέταρτη κλείνει με πάνελ έως τη στάθμη του ισογείου, εκτός από το μεσαίο άνοιγμα.


Προοπτικό έργου (ΝΔ)
Στα πίσω και πλάγια όρια του γηπέδου, θα κατασκευαστεί συμπαγές τοιχίο ύψους 1.00μ πάνω από την τελική διαμορφωμένη επιφάνεια του εδάφους.
Η εκσκαφή και η επίχωση σε καμία θέση δεν υπερβαίνουν το 1.50μ σε σχέση με τη φυσική στάθμη εδάφους.

Για την φορτο-εκφόρτωση των προϊόντων, προβλέπεται η διατήρηση τμήματος του ακάλυπτου χώρου στη στάθμη του δρόμου, στη στάθμη +95.10μ.
Επίσης, στην πρασιά και στο πίσω ακάλυπτο τμήμα του γηπέδου, θα τοποθετηθούν μεταλλικοί στύλοι, στους οποίους θα στηριχθούν περιστροφικοί μικροί γερανοί (παλάγκα).
Λεπτομέρειες κόμβων από τη στατική μελέτη 

Το δάπεδο του ισογείου θα είναι από πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος, η οποία θα γίνει χυτή επί τόπου επί υπόβασης εξυγίανσης πάχους 30εκ, για την αποφυγή διαφορικών καθιζήσεων. Τα τμήματα του ακαλύπτου χώρου που δε φυτεύονται, προβλέπεται να γίνει διάστρωση σκυροδέματος για την κυκλοφορία των οχημάτων.
Προμετρήσεις μεταλλικών κατασκευών


Στην είσοδο του γηπέδου, προβλέπεται ανοιγόμενη μεταλλική πόρτα.
Προμετρήσεις χωματουργικών και σκυροδεμάτων